Ad Peters

Dé kapperszaak van de Boxbergerweg is Natural Haircare. Dit bedrijf is sinds 1972 gevestigd op de Boxbergerweg en daarmee één van de oudste zaken van de straat.

 

De zaak is in 2006 overgenomen door Patricia Timmerman-Prins. De Diepenveense heeft de zaak vervolgens opgeknapt en naar haar eigen smaak ingericht.

 

In de kapperszaak kunnen klanten natuurlijk terecht om zichzelf te laten knippen. Maar wat onderscheidt NATURAL HAIRCARE nu van de andere kapperszaken? “Dat is KISS: Kwaliteit, Innovatie, Service en Stijl”, aldus de eigenaresse. “Het personeel is goed opgeleid en levert echt kwaliteit af en ik probeer een zo goed mogelijke service te bieden aan de klant.”

 

Daarnaast probeert Timmerman te blijven innoveren. Daarvoor gaat zij geregeld naar beurzen. “Ik ga naar veel grote beurzen in het binnen- en buitenland. Ik ga bijvoorbeeld elk jaar naar Parijs en Londen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op mijn vakgebied.”
Maar de kapperszaak doet meer dan alleen knippen en haarwerken. “Ik ga af en toe met een team naar de opnames van een kinderprogramma. Dan zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat het haar van de acteurs goed zit.” Eind 2013 is zij zelfs met een team naar het Pietenhuis geweest. “Dat zijn wel hele leuke en bijzondere dingen om te doen.”


Maar zij is ook wel in voor een lolletje. “Bij de bakker die vroeger tegenover ons zat, hebben wij wel eens een stukje lang haar achter zijn hoofd laten zitten. Hij had dat natuurlijk  op een gegeven moment door en toen kregen we een gebakje met peper terug.”
De onderneemster is wat minder te spreken over de straat. “Het is jammer van de leegstand die nu ontstaan is. Al vind ik het wel bemoedigend dat het begin van de straat aangepakt is.” Over de toekomst van haar straat en zaak durft zij geen uitspraken te doen. “Dat is van zoveel factoren afhankelijk. Maar ik heb er vertrouwen in dat onze vaste klanten blijven komen en dat er steeds meer bij gaan komen.”

 

Natural Haircare

Boxbergerweg 56

7412 BE Deventer

Telefoon: 0570-615525

Website: www.naturalhaircare.nu

 

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 9.00 - 17.30 uur
woensdag 9.00 - 17.30 uur
donderdag 9.00 - 17.30 uur
vrijdag 8.30 - 19.30 uur
zaterdag 8.30 - 16.00 uur

 

Box_algemeen_2.jpgBox_algemeen_1.jpg