Cigo Deventer

De meest bezochte winkel op de Boxbergerweg is waarschijnlijk Totaal Gemak. De speciaalzaak in Tabak is al 13 jaar lang van mevrouw Fenny Jaspers. “Ik sta hier vier dagen in de week met veel plezier in de winkel.” 

 

Fenny vindt vooral het contact met de klanten leuk. “Van jong tot oud, van arm tot rijk. Zij komen hier allemaal. Ik zeg wel eens gekscherend. Het kind komt voor het snoep en de bejaarde voor de brief.”

 

Je kunt bij de winkel dan ook voor van alles terecht.  “Ik kan mijn assortiment in vijf groepen indelen. Rookwaren, tijdschriften, zoetwaren, wenskaarten en kansspelen.” Op de vraag of er wel eens geld gewonnen wordt in haar winkel knikt ze instemmend. “Helaas mag ik daar verder geen uitspraken over doen. Maar het is wel altijd een mooi moment als iemand een prijs wint.”

 

Sinds enkele jaren kun je bij Totaal Gemak ook terecht voor je pakketjes. “Dat loopt erg goed en ik ben er heel blij mee.” De winkel is volgens de eigenaresse in de loop der tijd niet veel veranderd. “Af en toe hebben we wel wat nieuwe producten. Maar de winkel is nooit drastisch veranderd. Wij verkopen sinds kort wel elektrische sigaretten en geurkaarsen. Dat loopt wel erg goed moet ik zeggen. Zolang de kwaliteit goed is blijven mensen wel komen.” 

 

Over de toekomst van de winkel en de straat durft zij alleen geen uitspraken te doen. “Maar zolang de service goed is, blijven mensen wel komen. Daar ben ik van overtuigd.”

 

Cigo Deventer

Boxbergerweg 55

7412 BC Deventer

E-mail: info(at)deventer.cigo.nl

Website: deventer.cigo.nl

 

Openingstijden
maandag 9.00 - 18.00 uur
dinsdag 9.00 - 18.00 uur
woensdag 9.00 - 18.00 uur
donderdag 9.00 - 18.00 uur
vrijdag 9.00 - 18.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

Box_algemeen_2.jpgBox_algemeen_1.jpg