Fleurop Speciaalzaak Iris

Bloemenzaak Iris is al jarenlang op de Boxbergerweg gevestigd. Rally Renssen, de eigenaresse, denkt dat haar zaak misschien wel de oudste is van heel Deventer. “Ik durf het niet met zekerheid te zeggen. Maar hoeveel bedrijven in Deventer bestaan al sinds 1830? Geen enkele toch?” 

 

Rally is daarnaast  trots op het feit  dat haar bedrijf al die jaren ook in de familie is gebleven. “Dat vind ik wel bijzonder.  
De winkel is volgens Rally in al die jaren veranderd. “Wij hebben verbouwd en in de loop van de jaren ons assortiment aangepast.”


Sinds 2000 verkoopt zij haar bloemen via www.nubloemenbestellen.nl. “Dat gaat tot nu toe heel goed.” Het gebeurt ook steeds vaker dat mensen hier in de winkel komen en dan naar een nummer vragen. “En dan bedoelen ze bijvoorbeeld, een trouwboeket die wij op de site hebben staan onder dat nummer. De site is daardoor een verlengstuk van de winkel geworden.” 


Rally koopt daarnaast zelf de bloemen in. “Ik ga altijd zelf naar de veiling om daar de bloemen groot in te kopen. Ik kan daardoor de prijzen laag houden, wat voordelig is voor de klant.”

 

Iris verzorgt daarnaast af en toe de aankleding van de straat. “Het aankleden van bedrijven, trouwerijen of bijvoorbeeld de straat doen wij al heel lang. De Boxbergerweg wordt daar bijvoorbeeld echt een mooiere straat van.” 

Top Bloemen Speciaalzaak Iris

Boxbergerweg 1

7412 BB Deventer

Telefoon: 0570-613078

E-mail: info(at)nubloemenbestellen.nl

Website: www.nubloemenbestellen.nl

 

Openingstijden
maandag 13.30 - 17.30 uur
dinsdag 9.00 - 18.00 uur
woensdag 9.00 - 18.00 uur
donderdag 9.00 - 18.00 uur
vrijdag 9.00 - 18.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

Box_algemeen_2.jpgBox_algemeen_1.jpg