Grobo Vloeren

Ben je op zoek naar een vloer voor de nieuwe woning of gewoon opzoek naar een nieuwe vloer, dan zit u bij Grobo Vloeren goed. Grobo heeft een uitgebreid assortiment in veel verschillende vloeren. 

 

Wij hebben uiteraard het vertrouwde laminaat van goede kwaliteit, de nieuwe rage super sterke pvc vloeren, kwalitatief super vinyl (van speels tot projectmatig), vloerbedekking en ook leuke karpetten in verschillende materialen en kleuren.

 

Naast alleen ons assortiment leveren wij ook een uitstekende service. Wij bezorgen uw vloer kosteloos. Wij leggen uw laminaat tegen een super scherp tarief en wij zijn pas tevreden als u dat bent. In onze winkel bent u van harte welkom om eens te oriënteren over uw nieuwe vloer. U wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en voorzien van goed, persoonlijk advies. Wij proberen altijd samen met u de mooiste en beste oplossing te bedenken.

Maar dat is niet alles. Naast onze super goede service hebben wij ook een klussendienst, Klussendienst Grobo! Wij zijn er voor alle klusjes in en om uw woning. Denk hier bijvoorbeeld aan toilet/ badkamer renovatie, trapbekleding, schilderen of sauzen.

 

Wij zien u graag in onze winkel. De koffie met een koekje wachten op u.

 

 

Winkelnaam

Boxbergerweg 17

7412 BB Deventer

Telefoon: 0570-567982

E-mail: 

Website: grobovloeren.wordpress.com

 

Openingstijden
maandag 13.00 - 17.00 uur
dinsdag 9.30 - 17.00 uur
woensdag 9.30 - 17.00 uur
donderdag 9.30 - 17.00 uur
vrijdag 9.30 - 17.00 uur
zaterdag 9.30 - 17.00 uur

 

BB-GroboVloeren.jpg