Looijenga schoenen

Looijenga Schoenen bestaat al sinds 1960 en zit sinds 1973 op de Boxbergerweg. Wiebe Looijenga, de eigenaar, nam het bedrijf in 1995 van zijn vader over. Looijenga Schoenen is al jaren één van de vanouds bekende winkels op "de Box".

 

De zaak heeft een groot assortiment met kinder-, dames en herenschoenen. Een assortiment dat je verwacht van een schoenenwinkel. Maar deze schoenenwinkel doet meer. “Wij meten niet alleen de lengtematen, maar ook de breedtematen van de voeten op. Daardoor kunnen wij de perfecte schoenen aanbieden voor haar of zijn voet.”

 

Daarnaast geeft Looijenga veel aandacht aan zijn klanten. “Ik geef ze geregeld een bakje koffie, maak een praatje met ze en ik neem de tijd voor de mensen. Dat waarderen klanten.”

Hij kreeg laatst zelfs een paar tompoezen van een tevreden klant. “Zij wilden ons zo bedanken voor de geweldige service. Dat zijn leuke dingen.” Looijenga is ook constant bezig met het vernieuwen van zijn collecties en hij houdt geregeld opruimingsacties. “Wij proberen onze klanten daar altijd zo goed mogelijk op de hoogte van te houden.” Over de straat is hij zeer te spreken. “De Boxbergerweg is en blijft een bijzondere straat. Met een mix van allerlei winkels, waar parkeren voor de deur mogelijk is voor een redelijk tarief. En zoals gezegd, een specialistenstraat voor goede adviezen, of het nu om wijn gaat of om schoenen. Je kunt het allemaal vinden op de Boxbergerweg.” Hij hoopt dan ook dat de lege panden snel opgevuld gaan worden door nieuwe specialisten en dat daardoor de straat nog drukker gaat worden. 

 

Looijenga Schoenen

Boxbergerweg 24

7412 BD Deventer

Telefoon: 0570 613717

E-mail: info(at)looijenga-schoenen.nl

Website: www.looijenga-schoenen.nl

 

Openingstijden
maandag 13.30 - 17.30 uur
dinsdag 9.00 - 18.00 uur
woensdag 9.00 - 18.00 uur
donderdag 9.00 - 18.00 uur
vrijdag 9.00 - 21.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

looijenga-vanbommel.jpglooijenga-vanbommel-2.jpg