Slijterij De Poort van Kleef

Slijterij De Poort van Kleef is al jaren de slijter van de Boxbergerweg. Het is een knusse winkel waar u goed terecht kunt voor alcoholische dranken voor uzelf of als. Dan kunt u denken aan stevige biertjes zoals de Deventer triple of dubbel maar ook bijvoorbeeld de IJsselbries, een mooie frisse likeur.

 

U kunt bij De Poort van Kleef ook terecht voor een goed fles wijn voorzien van advies door één van de dames in de winkel. Renée Bakker is er al jaren een vast gezicht en staat vier dagen in de week in de winkel. Zij is erg enthousiast over de straat, de winkel en de mensen die hier zoal winkelen. “Ik woon hier vlakbij en ik doe de meeste van mijn boodschappen ook in deze straat.”

 

De meeste klanten kent Renée ondertussen wel. “Wij hebben een grote groep vaste klanten die hier graag een cadeautje halen of bijvoorbeeld een fles whisky.” Zelfs een hond is gek op haar. “Ja, dat is Joepie, een heel klein hondje die hier met zijn baas komt. En dat hondje weet nu precies dat hij altijd een koekje van mij krijgt.”

 

Reneé hoopt dat het winkelbestand dat we nu in de straat hebben gehandhaafd kan blijven. “De winkels hebben het erg zwaar tegenwoordig. Maar ik denk dat de winkeliers het hier wel gaan redden. Het is een mooie straat met veel verschillende winkels. En ik heb er vertrouwen in dat steeds meer Deventenaren deze straat gaan ontdekken.”

 

Slijterij De Poort van Kleef

Boxbergerweg 15

7412 BB Deventer

Telefoon: 0570-610392

E-mail: info(at)depoortvankleef.nl

Website: www.depoortvankleef.nl

 

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 10.00 - 18.00 uur
woensdag 10.00 - 18.00 uur
donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag 10.00 - 20.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

Box_algemeen_2.jpgBox_algemeen_1.jpg