T. Moespot Electronics

Theo Moespot heeft al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw de elektronicawinkel op de Boxbergerweg. Toen zijn zoon Kevin in 2007 in de zaak kwam werden ze samen eigenaar.  In de dertig jaar dat de winkel er nu zit is Theo meegegaan met de tijd. “Natuurlijk moeten we mee, vroeger verkochten we bijvoorbeeld veel meer discospullen.” 

 

Natuurlijk heeft Moespot nog heel wat discospullen in zijn assortiment. “Maar wat wij op het moment vooral verkopen zijn adapters, kabels en batterijen.” Door de invloed van Internet moet het assortiment voortdurend worden aangepast. “En wij zitten natuurlijk zelf ook op het internet. Wij verkopen nu al een tijdje spullen via www.tmoespot.nl en dat gaat heel goed.”

 

Toch ligt zijn hart bij zijn winkel. “Ik ben trots op mijn winkel en ons ruime assortiment. Ik krijg ook regelmatig complimenten van klanten over mijn zaak en dat is altijd leuk om te horen.” En het gaat volgens Moespot goed met zijn winkel. Hij zegt een grote groep vaste klanten te hebben en hij krijgt veel mensen doorgestuurd vanuit de Mediamarkt en de BCC. “Deze bedrijven sturen de mensen heel vaak door omdat ik heel veel spullen heb die bijvoorbeeld de Mediamarkt niet heeft.”

 

"Sinds kort zijn we verhuist, 2 winkels verder naar een ruimer pand, schuin tegenover waar we altijd zaten, omdat deze winkel groter is komt ons assortiment beter tot zijn recht en heeft u een beter overzicht". Het adres is nu Boxbergerweg 21

 

T. Moespot Electronics

Boxbergerweg 21

7412 BD Deventer

Telefoon: 0570-672251

E-mail: info(at)tmoespot.nl

Website: www.tmoespot.nl

 

Openingstijden
maandag 13.00 - 18.00 uur
dinsdag 9.00 - 18.00 uur
woensdag 9.00 - 18.00 uur
donderdag 9.00 - 18.00 uur
vrijdag 9.00 - 20.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

Box_algemeen_2.jpgBox_algemeen_1.jpg