Van Mourik Verf & Wand

Dé Verf & Wandspecialist van de Boxbergerweg is al jarenlang Van Mourik. Ton van Mourik heeft in 2015 zijn bedrijf overgedaan aan Silvia Sanders en Carla Westerbeek.

 

Wij hebben in de loop der jaren de straat en ons bedrijf dus zien veranderen. “Vroeger hadden we wat meer verf en behang. Nu doen we steeds meer met stofferen”.   

 

De ruim opgezette en moderne winkel van Silvia en Carla heeft alleen nog een veel ruimer assortiment dan de genoemde producten.  Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor je vloerbedekking, textiel, gordijnen en behang. “Maar de goede service die wij bieden is het belangrijkst.” Zo adviseren Silvia  en haar medewerkers de klanten over goede kleurencombinaties. “Wij gaan daarom ook af en toe naar de klanten toe om goed advies te kunnen geven.”


Naast deze adviezen legt Silvia ook uit hoe je het best kunt schilderen en met welke verf en gereedschap de klant dat het beste kan doen. “Wij merken dat klanten dit waarderen en daarom ook graag terugkomen.” Zij vindt haar eigen winkel dan ook echt een aanvulling op de straat. “Het is een straat met veel specialistische winkels en daarin horen wij zeker thuis.” Daarnaast prijst zij de goede bereikbaarheid van de straat. “De klant kan bijna altijd parkeren voor de deur. Waar anders kan dat zo dicht op de binnenstad?”

 

Van Mourik Verf & Wand

Boxbergerweg 82

7412 BG Deventer

Telefoon: 0570 613730

E-mail: winkel(at)vanmourik-verfenwand.nl

 

Openingstijden
maandag 13.30 - 18.00 uur
dinsdag 9.00 - 18.00 uur
woensdag 9.00 - 18.00 uur
donderdag 9.00 - 18.00 uur
vrijdag 9.00 - 20.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

vanmaurik-logo-verf-en-wand.jpgvanmaurik-jaloezieen.jpgvanmaurik-behang.jpg